Producenter

På udkig efter nyt grej?  Her giver jeg mit budt på nogle af verdens bedste producenter indenfor grej, hovedsageligt karpefiskeri.


Delkim:
Førende indenfor udviklingen af bidmeldere.
Delkim er kendt for at have udviklet en yderst pålidelig bidmelder. Bidmelderene benytter sig ikke at rullemekanisme, men af en censor. Det betyder at selvom det frost vejr, opfanger delkims stadigvæk hugget, hvorimod du med rullemekanisme kan risikere at linen er frosset fast mellem rullerne. DELKIM er efter min mening den bedste  bidmelder på markedet.Daiwa:
Kender du ikke til Daiwa er det på tide du laver en søgning på Google. Mange har meninger om de bedste stænger og hjul, og efter min overbevisning kommer de bedste fra Daiwa. Det skal dog siges at Daiwa er dyrt - men pris følger kvalitet, og Daiwa er udelukkende kvalitet.


Trakker:
Bivvies, bedchairs, chairs, carryalls osv. Trakker laver det hele, og de er ekstremt dygtige, hvis ikke de bedste, så ihvertfald tæt på. Specielt indenfor bivvies er Trakker blandt eliten, så leder du efter en ny bivvy, så se på en fra Trakker - Ekstremt pålidelige og er ren luksus ved søbredden.Prologic:
Et universal brand - Prologic laver lidt af det hele, og er ikke specialiseret indenfor blot et område. Men vigtigst af alt er Prologic kvalitet til en lidt billigere penge end andre producenter. Så er der ikke langt til bunden i kisten, så tag et kig omkring Prologic sortiment.
Nash:
Slam bam - Personligt ser jeg Nash som den anden bedste producent i verden. Alle deres produkter er gennemtestet og har gennemgået adskillige års videre udvikling for at skabe det bedste produkt muligt. Manden bag, Kevin Nash har holdt den engelske rekord, og er kendt for at være en sublim karpefisker. Personligt benytter jeg mig af bivvyen: Nash Strongbow - dejlig rummelig og lever fuldt ud op til mine forventninger.


FOX:
Førende indenfor karpefiskeri - FOX er kendt af de fleste, blandt andet fordi de breder sig over alle felter af fiskeriet: Stænger, Hjul, Bivvies, Bedchairs osv. Specielt er FOX kendt for sin utrolig kvalitet, grejet kan tåle nogle tæsk og stadig levere til fulde, HVER GANG. Jeg selv benytter mig mest af deres små grej, blandt bly og spod. Så hvis du mangler noget kvalitets grej, så tjek FOX.Korda:
Verdens bedste - Korda er førende indenfor udviklingen af karpegrej, og alt er af ypperste kvalitet. Korda er kendt for at udvikle nye produkter og de er banebrydene indenfor karpefiskeri, med deres  forskellige serier af undervandsfilm om karpens færden og adfærd.
Næsten alt mit endegrej kommer fra Korda.JRC:
Specialiseret sig indenfor behag - JRC er stor producenter af bedchairs og chairs, alle i ekstremt god kvalitet og giver dig nydelse og velbehag ved søen. Jeg selv benytter mig af deres bedchair: JRC Cocoon, en bedchair i den billigere ende, men som opfylder alle mine behov og giver mig en god nats søvn.Agn producenter:


CCMoore:
Kvalitet til en billig penge - CCMoore producere boilies i top kvalitet.
Køb CCMoore, hvis du vil have en pålidelig bolle, til en billig penge. Personligt benytter jeg mig af deres Odysses XXX.


Mainline:
En af de førende producenter indenfor udviklingen af agn. Mainline er kendt for sin utrolig høje standard og fangstrate. Alle deres produkter er gennemtestet igennem flere år. Både indenfor boilies, pop-ups, dumbells, pellets osv. er Mainline førende - Korda benytter sig af Mainline i alle deres film, og de skamroser dem og fanger flere fisk over 25kg. - Men alt er smag og behag, og du skal købe hvad der fungere bedst for dig og i dit vand.


Dynamite Baits:
Dynamite Baits producere både boilies, pop-ups, pellets, stickmix, groundbait osv. Men vigtigst af alt, syntes jeg, er deres praticlemix. Particlemixen benyttes til spodmix og er med til at danne et tæppe til at fiske over, fiskene elsker det. Vil du ikke gå ned på kvalitet i din spodmix, så køb Dynamite Baits partymix.

Ingen kommentarer: